Dagens rek är till Östersund lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 1 Hulk Boko är topp tre i loppet.

Hulk Boko har utvecklats en hel del sedan han kom till sin nya regi för Nicklas Westerholm där det har blivit två segrar och en andraplats på tre starter. I regidebuten i början på april så nådde han ledningen efter 800 meter och gick sedan undan till en lätt seger via 12 tempo sista 800 meterna och gången efter det så vann han över aktuell distans efter att återigen ha kommit till ledningen och fått bestämma. Senast var det V75 och då höll han starkt till andraplatsen bakom vinnande Falcon Am efter att ha fått trava i tredjespår utan rygg under slutrundan.

Här tror jag att Nicklas Westerholm kan hålla upp ledningen och om så blir fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen och då tror jag att han har bra chans att vara sämst trea i mål här.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 10 Donners Am som vann ett V75-lopp över lång distans senast och om Per Linderoth som kör hästen kan servera honom en fin resa här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt. Han tål även att göra en del av grovjobbet själv här om det skulle behövas och ska han ska räknas tidigt.

En annan motståndare till Hulk Boko är nummer 9 Spickleback Face som kommer från en seger när han plockade ner sitt motstånd från dödens via 12,6 sista varvet. Lång distans här passar bra och jag tror att Robert Bergh är offensiv här då han är stark och skulle det lösa sig med positionerna så kan han vara långt framme igen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

1 Hulk Boko
Östersund lopp 9
Spel: Plats
Odds: 2.05

This is the stats tab
This is the post tip