Dagens rek är till Halmstad lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 9 J.J. vinner loppet.

J.J. hade två raka segrar innan hon var ute i ett Diamantstoförsök på Axevalla som vanns av Cheerful Rivner senast där hon blev sexa med galopp.

J.J. var lysande vid vinsten på Solvalla näst senast då hon visade oväntad startsnabbhet och efter att hon kommit till spets efter 300 meter spårade hela vägen och vann med krafter kvar på 13,7 över 2640 meter.

J.J. är inte så kvick iväg så från bakspåret här kan hon komma rätt bra på det och då sitter hon i ett vettigt slagläge direkt och går det för sakta där framme tror jag att Carlos Söderström som kör hästen sänder framåt mot dödens och då tror jag hon visar sig vara starkast över upploppet.

J.J. är ett sexårigt sto som har vunnit 6 av sina 47 tidigare starter men i år har hon vunnit hälften av sina 4 starter och i detta lilla fältet med endast åtta motståndare så tror jag att hon blir svår att stå emot den sista biten.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 7 Com Milton som är mycket startsnabb men det kan kosta en del kraft att nå ledningen från ett spår så här långt ut.

Medeldistans inte heller någon fördel för Com Milton då han är som allra bäst över kortare distans och jag tror inte att han kan stå emot min vinnare den sista biten.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 5 Magic Happens som gjorde första starten efter en tids uppehåll senast och fick då en tuff löpning i dödens och det blev för jobbigt.

Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och kan vara långt framme här men Magic Happens får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

9 J.J.
Halmstad lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 3.50 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip