Dagens rek är till Halmstad lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 3 Key West Snapper vinner loppet.

Key West Snapper har gjort det bra på sistone och kommer till den här starten med två raka segrar.

Senast så klev Key West Snapper fram utvändigt om ledaren med 1400 meter kvar till mål och från den positionen så plockade han ner den ledande Fiery Heart och han höll även undan för övriga motståndare till seger med tussarna oryckta och krafter sparade.

Key West Snapper är kvick iväg och har vunnit fyra av fem gånger han har travat i ledningen så med ett bra spetsläge här så tror jag han säljer sig dyrt från ledningen.

Key West Snapper är lite speciell före start och en viss galopprisk föreligger den första biten fast Kim Eriksson har kört honom tidigare och han fick iväg honom då så felfri nu så tror jag han har god chans att ta en ny seger här.

Skulle det inte bli ledningen för Key West Snapper så kan han vinna loppet från andra positioner också om det skulle bli aktuellt för han visade ju senast att han tål att trava i dödens.

Det blir inga ändringar för Key West Snapper utan ett öppet huvudlag samt vanlig vagn och skor runt om som tidigare, säger Lars Järpedal.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 4 Eppur Si Muove som gjorde några bra insatser under fjolåret bl.a. när han vann ett Klass II försök på Halmstad i juli.

Nu återkommer Eppur Si Muove efter två månaders frånvaro så formen nu är oviss och jag tror han kan få svårt att plocka ner min vinnare.

I övrigt så kan nummer 6 Damien Hanover som inte har startat på ett tag så det kan saknas en del till toppformen duga en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Damien Hanover kan öppna bra så Kevin Oscarsson kanske synar dödens i ett tidigt skede men skulle han trycka på för mycket så kanske han faller på eget grepp istället.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

3 Key West Snapper
Halmstad lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 1.90 Unibet , 888sport & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip