Dagens rek är till Eskilstuna lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 8 Kitsune är topp tre i loppet.

Kitsune satt en bit ner i kön innan hon gick till attack på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så nådde hon andraplatsen bakom Totally Face som vann det loppet senast.

Dåligt utgångsläge för Kitsune här men en invändig strykning underlättar en del och hon kan öppna rätt så vettigt så kan Carl Johan Jepson hitta ner i ett hyggligt slagläge så kan hon blanda sig i segerstriden och då tror jag på god chans att hon är sämst trea i mål här.

Kitsune är ett sjuårigt sto som tränas av Bengt Berg. Hon har på 30 starter i karriären bara två segrar men hon har varit topp tre i 33 % av sina starter och kan hon sitta i en vettig position när kusken väljer att sätta in slutstöten så tror jag hon blir farlig den sista biten.

Kitsune tävlade med skor senast men till den här starten så är hon anmäld barfota runt om och det kan ge en extra växel.

Den värsta motståndaren till Kitsune anser jag vara nummer 1 Livi Opal H.M. som kommer till den här starten med två raka andraplatser.

Livi Opal H.M. är rätt så kvick iväg men det kan ändå bli svårt att hålla upp ledningen men med en eventuell lucka till slut så kan hon vara långt framme här.

En annan motståndare till Kitsune är nummer 2 Skylar G.G. som är kvick iväg så jag tror hon tar hand om ledningen inledningsvis och skulle hon få bestämma en del där framme i täten så kan hon rinna undan till seger direkt i årsdebuten här.

I övrigt så kan nummer 9 Totally Face som bröt segernollan i den 27:e starten senast vara intressant.

Totally Face travade då en stor del av loppet i dödens innan hon tryckte sig till ledningen på den sista bortre långsidan och från den positionen så höll hon sedan undan till seger.

Kan Kim Eriksson servera Totally Face en fin resa så kan hon bli att räkna med över upploppet här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

8 Kitsune
Eskilstuna lopp 9
Spel: Plats
Odds: 1.95 888sport , Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip