Dagens rek är till Åby lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 2 Look Håleryd är topp tre i loppet.

Look Håleryd har gjort två starter efter lång frånvaro p.g.a. en halsoperation så jag tror att formen är i antågande.

I comebacken näst senast så fick Look Håleryd en invändig löpning innan han vreds ner på open stretchen och han avslutade då helt okej till fjärdeplatsen i ett lopp där Bellmondo drog det längsta strået.

Senast så var Look Håleryd ute i ett tufft Klass I försök på Halmstad och där satt han långt ner i kön fast han spurtade sedan klart godkänt i skymundan men åt vinnande Four Guys Dream fanns det inget att göra och han slutade precis utanför prisplaceringarna då.

Bättre utgångsläge för Look Håleryd här så med en fin löpning i den främre träffen så tror jag att han kan bli farlig när Peter Untersteiner som kör hästen väljer att sätta in slutstöten och då tror jag han har god chans att nypa en topp tre placering.

Look Håleryd är en femårig valack som har startat 14 gånger tidigare. Han har vunnit tre av dessa och han har även varit topp tre i 43 % av loppen och kan han få ett passande lopp här så biter hans avslutning bra till slut.

Look Håleryd tävlade barfota runt om och i jänkarvagn senast och det är anmält likadant den här gången.

Den värsta motståndaren till Look Håleryd anser jag vara nummer 3 Paulino som tidigare var hos Öystein Tjomsland men nu återkommer han efter lång vila i ny regi för Robert Bergh.

Från ett trevligt startspår så kan Paulino sitta i en fin position omgående och då kan han vara med och utmana om en framskjuten placering här.

Det är positiva träningsrapporter på Paulino och Robert Bergh med en Love You avkomma brukar vara en lyckad kombination.

I övrigt kan nummer 7 Key West Snapper som hade två raka segrar innan han gjorde bort sig med galopp senast vara intressant.

Key West Snapper är startsnabb och sedan nummer 6 Cassiopeia som var ett hot i spetsstriden blivit struken så kan han nå ledningen och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Key West Snapper är anmäld barfota fram nu och dessutom med jänkarvagn. Bike har han bara haft en gång tidigare och då vann han från ledningen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

2 Look Håleryd
Åby lopp 9
Spel: Plats
Odds: 1.85 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip