Dagens rek är till Örebro lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 5 Love No Pain vinner loppet.

Love No Pain har lämnat Tuomas Korvenojas träning och gör nu en spännande debut i ny regi för Katja Melkko här.

Fjärdespåret i volten är inte det bästa för Love No Pain och det finns risk att hon tappar en del mark till en början men med en häst struken så finns det mer plats i volten och ställer inte startspåret till med problem här så ska hon räknas med god chans här.

Felfri här så tror jag Janne Soronen som sitter upp bakom Love No Pain kan köra sig till ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så tror jag hon blir svårslagen från den positionen.

Love No Pain har visat bra kapacitet i sin tidigare regi och hon är bra nog att hon kan vinna loppet från andra positioner än ledningen också om det skulle behövas.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 14 Imilie Boko som gjorde det bra vid en knapp seger för tre starter sedan.

Löser det sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan Imilie Boko bli farlig den sista biten om Magnus A Djuse som kör hästen kan få till en bra styrning fast hon får ses främst som ett platsbud.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 8 Greta Journey som avslutade bra och var inte så långt ifrån vinnande Jeanne d'Arc Boko näst senast.

Kan Jorma Kontio ge Greta Journey ett bra lopp så kan hon duga en bit mot det här gänget fast jag tror inte hon räcker till seger.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

5 Love No Pain
Örebro lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 2.75 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip