Dagens rek är till Romme lopp 9 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar. Jag spelar att nummer 5 Lyx Håleryd vinner loppet.

Lyx Håleyd kom snett på det senast i ett V75 lopp förra lördagen så den starten kan vi glömma. Innan det så hade hon gjort bra insatser och här är det inte lika tufft motstånd som tidigare.

Från ett trevligt utgångsläge här så kan Lyx Håleryd öppna rätt så fort så det kan bli tidig ledning nu och skulle så bli fallet så tror jag hon blir svårslagen här.

Lyx Håleryd är dock inte beroende av att trava i spets så med ett rygglopp så har hon en vass speed till slut så oavsett så tror jag på en god segerchans här mot ett överkomligt motstånd.

Lyx Håleryd kommer att tävla med ett helstängt huvudlag och i en vanlig vagn som senast meddelar Joakim Elfving.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 4 Captain Knas som gick en bra avslutning till tredjeplatsen bakom vinnande Mr Charming senast.

Kan Kaj Widell som får chansen i sulkyn den här gången servera Captain Knas ett bra lopp så kan det räcka en bit här.

En annan motståndare till Lyx Håleryd är nummer 3 Ibra Sånna som hängde med godkänt till andraplatsen bakom en överlägsen Kalashnikov senast.

Med lopp i kroppen nu så kan Ibra Sånna vara ännu bättre den här gången och han är stark och rejäl och går bra med skor så kan Per Nordlund som kör hästen få till en bra styrning så kan han vara långt framme här fast han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

5 Lyx Håleryd
Romme lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 2.65 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip