Dagens rek är till Kalmar lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 2 Make More Cider vinner loppet.

Make More Cider har varit väldigt duktig och hon har tagit tre segrar på de fyra senaste starterna.

Näst senast så höll Make More Cider upp ledningen från innerspåret och stack sedan undan till en ohotad seger.

Gången efter det så öppnade Make More Cider bra bakom bilen men tvingades släppa ifrån sig ledningen i en snabb öppning och hon klev då sedan ut först i andraspår och in på upploppet så satte hon klorna i ledaren och höll även undan för övriga ekipage till seger.

Make More Cider är kvick iväg och även om det är voltstart nu så tror jag att vägen ligger öppen för tidig ledning här och skulle hon få bestämma en del där framme i täten så tror jag hon har god chans att rinna undan till en ny seger.

Make More Cider är ett sexårigt sto som tränas av Johan Untersteiner. Hon har på 14 starter i karriären vunnit 6 gånger. Hon kommer att tävla med skor runt om och i en vanlig vagn.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 14 Mulligan som tog över ledningen med varvet kvar till mål och från den positionens så lyckades hon hålla undan till en knapp seger senast.

Mulligan har varit ute mot betydligt hårdare motstånd än detta men det är inte helt enkelt att plocka in dubbla tillägg över medeldistans men med barfota runt om och jänkarvagn nu så kan hon bli farlig den sista biten.

I övrigt så kan nummer 13 Beluga West som galopperade i ett tidigt skede senast men hon ställde sig och hon låg sedan långt ner i kön fast hon avslutade bra i skymundan men det räckte inte till att få med sig några pengar från det loppet vara intressant.

Felfri nu så kan Beluga West bli farlig om hon kan få smyga med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet fast det kan ändå bli tufft att räcka hela vägen till seger.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

2 Make More Cider
Kalmar lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 3.15 888sport , Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip