Dagens rek är till Kalmar lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 1 Melissa Montoya vinner loppet.

Melissa Montoya var ute i ett V75 lopp på Jägersro näst senast men då var det voltstart och hon galopperade bort sig i starten. Hon har aldrig haft innerspår bakom bilen fast hon spetsade från spår två senast och gick sedan undan till en fin vinst från den positionen.

Här tror jag att Joakim Lövgren som kör hästen kan hålla upp ledningen och skulle hon lyckas med det så är mycket vunnet och om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen så tror jag att hon blir svårslagen.

Melissa Montoya kommer troligen tävla barfota runt om samt med ett öppet huvudlag och i en vanlig vagn precis som senast meddelar man från stallet.

Nummer 3 Micro Vick öppnade riktigt snabbt till spets mitt bakom bilen nyligen och skulle kunna utmana min vinnare om ledningen men Emma Holmqvist som tränar rapporterar att den hästen ska köras snällt den här gången.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 7 Hip Hurray Boko som har varit ute i en hel del tuffa gäng och då har segrarna också uteblivit. Senast så fick hon inte riktigt chansen och gick i mål med tussarna kvar. Här har hon ett lite chansartat utgångsläge men om det skulle klaffa med positionerna så kan det mycket väl vara dags för en framskjuten placering.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 11 Alegra B. som gör första starten sedan hon vann ett fyraåringslopp under Elitloppshelgen ifjol. Hon har hög kapacitet men jag tror att hon kan behöva loppet och får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

1 Melissa Montoya
Kalmar lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 2.55 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip