Dagens rek är till Halmstad lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 3 Milady Grace är topp tre i loppet.

Milady Grace kördes väldigt passivt i comebacken senast. Det var första testet inför StoChampionatet senare under året. Hon fick en invändig löpning innan hon kom med en vass spurt fast det räckte inte till mer än en fjärdeplats bakom Alaska Kronos som vann det loppet.

Det loppet innanför västen tror jag kan ha fört fram Milady Grace en del till den här starten och kan Peter Untersteiner få till en bra styrning så kan hon blanda sig i segerstriden här men om det inte räcker hela vägen till seger så tror jag hon har god chans att vara sämst trea i mål.

Milady Grace slutade på tredjeplatsen i Breeders' Crown finalen för de treåriga stona ifjol. Hon hade bara Ganga Bae och Mascate Match före sig då.

Milady Grace har ofta dragits med dåliga lägen men hon har avslutat starkt vid flera tillfällen. Här har hon ett trevligt startspår bakom bilen så här tror jag hon kan få ett passande lopp i den främre träffen och får hon spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut.

Milady Grace är ett fyraårigt sto som tränas av Peter Untersteiner. Hon har startat nio gånger med två segrar som främsta resultat. Hon har även varit topp tre i 67 % av loppen och får hon en fin resa här så tror jag att de siffrorna kan förbättras ikväll. Hon har aldrig varit sämre än femma hittills.

Milady Grace är anmäld barfota runt om och med en vanlig vagn precis som senast.

Den värsta motståndaren till Milady Grace anser jag vara nummer 2 Gina Mearas som har årsdebuten avklarad och med lopp i kroppen nu så är en vassare insats att vänta här.

Gina Mearas hade ett dåligt utgångsläge och kördes invändigt innan hon hittade loss och hon avslutade sedan godkänt i skymundan som fyra i ett lopp som vanns av Mellby Harissa från ledningen då.

Gina Mearas kan öppna riktigt fort och trots att hon fortsatt går med skor här så tror jag att Johan Untersteiner kan nå spets och skulle så bli fallet så säljer hon sig dyrt från den positionen.

En annan motståndare till Milady Grace är nummer 4 Dontlooseallmoney som var riktigt fin att skåda när hon från ledningen dundrade på till seger i ett uttagningslopp till Drottning Silvias Pokal näst senast.

I den efterföljande finalen satte Dontlooseallmoney inte en fot rätt och var borta redan innan bilen släppte fältet.

Nu tror jag att det är upptaget i ledningen men Dontlooseallmoney är inte beroende av spets för att ha chans här så kan Jim Oscarsson hitta ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan hon bli farlig över upploppet.

I övrigt kan nummer 9 Ies Elisabet som avslutade starkt till tredjeplatsen bakom Mellby Harissa senast vara intressant.

Ies Elisabet har bara vunnit en gång men får hon lite draghjälp och om det blir överpace på loppet så kan hon vara långt framme här men att vinna loppet tror jag blir tufft.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

3 Milady Grace
Halmstad lopp 9
Spel: Plats
Odds: 2.15 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip