Det är V64 tävlingar ifrån Örebro ikväll. I lopp 9 spelar jag att nummer 4 Mister Hercules vinner loppet.

Mister Hercules har vunnit fem av sju starter hittills i karriären. Han tog över ledningen med varvet kvar och han vann sedan väldigt enkelt med sparade krafter för fyra starter sedan.

Gången efter det så var det lite bekymmer på vägen för Mister Hercules skyggade lite för stänk men han hann ändå fram till seger.

Näst senast så galopperade Mister Hercules i starten men han gjorde det bra efteråt även om han slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Selected News.

I uttagningsloppet till Svenskt Trav-Kriterium senast så gick Mister Hercules i dödens på Hell Bent For Am och han orkade inte riktigt och kom i mål först som fyra bakom Henry Flyer Sisu som spurtade in till seger.

Mister Hercules hade inte sin bästa dag senast men han har tränat på bra och han känns fin meddelar man från stallet. Han kan kliva iväg bra från start och skulle ledningen nås så tror jag han kan bli svår att fånga in från den positionen.

Mister Hercules har gått i ledningen tre gånger tidigare och han har vunnit alla så spets är en önskvärd position. Han är anmäld med skor runt om samt i en vanlig vagn som han har tävlat tidigare.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 9 Henry Flyer Sisu. Han svarade för en vass avslutning och plockade då ner den ledande Hell Bent For Am i försöket till Kriteriet näst senast.

I den efterföljande Kriteriefinalen så gick Henry Flyer Sisu med i rygg på San Moteur i tredjespår ut på slutvarvet och han avslutade sedan starkt men Brambling i ledningen höll undan till seger före San Moteur så det slutade med en tredjeplats.

Kan Jorma Kontio som sitter upp bakom Henry Flyer Sisu få smyga med i en vettig rygg och om han kan bli fint framdragen innan attacken sätts in så kan han bli farlig under den sista delen av loppet.

I övrigt kan nummer 5 Hennessy Am som var ute i den korta E3 finalen näst senast vara intressant. Han travade då en stor del av loppet i dödens på den ledande Vegan Face och han gjorde det bra som plockade ner denne till seger kort före mål.

I försöket till Kriteriet senast så fullföljde Hennessy Am okej men han missade finalen och kom in som trea bakom slutsegraren Brambling. Björn Goop har kört honom en gång tidigare och då blev det seger så kan han hitta en bra väg med honom så kan han utmana om en framskjuten placering igen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

4 Mister Hercules
Örebro lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 2.50 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip