Dagens rek är till Momarken lopp 9 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 1 M.S. Triple J. vinner loppet.

M.S. Triple J. var bländande fin senast vid sin seger när han hade lättats i balansen från järn- till aluminiumskor för första gången och han vann enkelt via 14,1 sista varvet trots att det var rejäl körning inledningsvis. Här tror jag att han håller upp ledningen och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så tror jag på spets och slut.

Frode Hamre låter väldigt uppåt och meddelar att M.S. Triple J. är hans bästa chans. Nu blir det barfota runt om för första gången och det kan ha en bra effekt här. Samt helstängt huvudlag och bike som senast.

Nummer 3 Red Bar med Ole Johan Östre i vagnen var chanslös mot min vinnare när de möttes på Bjerke senast i början av månaden, men han är rask iväg och om M.S.Triple J. skulle öppna sämre än förväntat så kan det vara ett hot mot ledningen.

Om M.S. Triple J. är lika bra som förra gången så tror jag att han kan vinna oavsett hur Frode Hamre kör men han är väldigt snabb bakom bilen så ledningen hade varit att föredra.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 12 My Dream Art som imponerade vid vinsten senast fast utgångsläget nu drar ner möjligheterna här.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 9 Amazing Dream som gjorde årsdebut senast och ska ha gått framåt rejält med genomköraren i sig. Bakspår nu borde inte vara några problem och om det blir bra tempo där framme så kan han vara långt framme här men han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

1 M.S.Triple J.
Momarken lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 2.00 Unibet , LeoVegas , bet365

This is the stats tab
This is the post tip