Dagens rek är till Mantorp lopp 9 som ingår i eftermiddagens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 7 Olivinia vinner loppet.

Olivinia har fyra segrar på de fem senaste starterna. Hon kan öppna rätt vettigt och när hon nu blivit nerstruken två hack eftersom både nummer 1 och 2 har blivit strukna så tror jag att Jorma Kontio som kör hästen satsar på att komma till ledningen och skulle hon komma till spets smärtfritt så tror jag hon blir svårslagen från ledningen.

Olivinia har toppform och jobbar väldigt bra i träningen. Det är mycket jobb som ligger bakom henne och man har nu hittat rätt balansering och då har resultaten också kommit meddelar man från stallet.

Vid de två senaste segrarna har Olivinia fått ta över ledningen efter en bit och sedan har hon hållit undan i bra stil. Gången innan det så blev det en målfotoseger efter ett bra upplopp och om hon slipper att göra grovjobbet under slutrundan här så tror jag att hon är med i segerstriden på nytt.

Olivinia har utvecklats rejält sedan hon kom till sin nya regi och till denna start kommer hon att tävla barfota fram. I övrigt blir det inga ändringar vilket innebär öppet huvudlag och vanlig vagn meddelar Tomasz Wisniewski som tränar.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 11 Rocky Bear som är en bra häst för klassen och klaffar det med positionerna under vägen så kan han bli farlig över upploppet.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 10 Erik K. som har fått ett lopp i kroppen efter en liten paus och avslutade då klart bra till andraplatsen via 14 tempo sista 700 meterna men fick inte tag i vinnande Fantastica, men om Carl Johan Jepson som kör hästen kan komma igenom bra från det här läget och hitta bra ryggar under slutvarvet så kan han dyka upp långt framme här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

7 Olivinia
Mantorp lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 2.90 Unibet , LeoVegas , bet365

This is the stats tab
This is the post tip