Dagens rek är till Solvalla lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 3 One Two Beat är topp tre i loppet.

One Two Beat går bra mest hela tiden och höll starkt till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Short In Cash efter en tuff öppning senast.

Här blev det ett fint utgångsläge och One Two Beat kan öppna bra och borde kunna nå vinnarhålet som sämst här och då tror jag på bra chans att han är sämst trea i mål här.

One Two Beat har gått bra på sprinterdistans förut så om Torbjörn Jansson som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan han blanda sig i segerstriden igen.

Det blir inga ändringar för One Two Beat utan barfota runt om samt en svensk jänkarvagn och ett norskt huvudlag, säger Hans-Owe Sundberg som tränar hästen.

One Two Beat har gjort 34 starter tidigare fast det har bara blivit 2 segrar på dessa men han har varit topp tre i 38 % av loppen och över den korta distansen här så tror jag att han är med i den främre träffen igen.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 4 Wreckless M.M. som galopperade bort sina möjligheter tidigt senast fast han vann på ett bra vis från ledningen gången före det och felfri nu så tror jag att Björn Goop skickar hästen till ledningen och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad om han skulle få trolla bort en del av loppet i spets.

Wreckless M.M. tävlade i en vanlig vagn i voltstart senast men nu blir det jänkarvagn igen och så blir det eventuellt barfota runt om meddelar Morten Waage som tränar hästen.

En annan motståndare till One Two Beat är nummer 8 Lukas Zaz som spurtade väldigt vasst vid segern näst senast och om det klaffar med positionerna här från ett dåligt startspår så kan det räcka en bit här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

3 One Two Beat
Solvalla lopp 9
Spel: Plats
Odds: 1.85 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip