Lopp 9 - 2140m Auto
Här väljer jag att spika 11 Vikens High Yield på V64 spelet som normalt sett bör städa av detta sällskap. Det fanns lite frågetecken inför senaste starten men hästen visade att formen är tillbaka på allvar och vann på ett imponerande vis när man vann från ledningen trots press och högt tempo. Voltstart är inget plus men det är få hästar på Volten och man bör komma iväg hygglig och håller man sig bara i rätt gångart så tror jag att man vinner detta lopp.

Men som singelspel i omgången tycker ja det finns värde i att 6 Ornello ska sluta topp tre. Detta till fasta odds 2,00. Han har spår 6 i volten och är såklart den troliga spetshästen här efter en bit och från den positionen är man stark vilket statistiken visar då man segrat vid samtliga fem tillfällen man har kört i den positionen. Då har man dock inte stött på någon av favoritens kaliber och känslan är att man måste förbättra sig ytterligare för att stå emot en felfri Vikens HIgh Yield. Men att sluta topp 3 i ett lopp som detta ska man göra i över 50% av gångerna om man kör om loppet 100gånger. Om favoriten skulle komma bort eller ha en sämre dag så är det även ett givet segerbud.

9 Ingo är fartfylld och härdad i tuffa sammanhang på v75 och kommer säkerligen hitta en bra position men man gör sina klart bästa lopp i spetspositionen och där kommer man inte sitta nu men man räknas såklart ändå tidigt bakom min Spik.


För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

Lycka till med spelen idag.

6 Ornello
Åby lopp 9
Spel: Plats
Odds: 2.00 bet365

This is the stats tab
This is the post tip