Dagens rek är till Gävle lopp 9 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 2 Power vinner loppet.

Power imponerade stort när han efter att ha travat större delen av loppet i dödens plockade ner den ledande storfavoriten Bythebook via 11,3 sista varvet på Solvalla senast och kom i mål på 12,9 över aktuell distans.

Power visade upp en härlig styrka vid den senaste vinsten och med en liknande avslutning här så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet. Han är stark och uthållig fast även otroligt speedig och han har börjat karriären bra.

Power har gjort sex starter hittills och har vunnit tre av dessa och han har även varit tvåa vid två tillfällen. Den enda gången han har varit sämre än tvåa var näst senast när han slog i hjulet precis när bilen släppte fältet i starten och fick punktering fast det var ändå starkt att bli femma i ett lopp där Karat Band var först i mål då.

Power tävlade barfota bak för första gången senast men troligen blir det skor runt om den här gången samt ett öppet huvudlag och en vanlig vagn meddelar man från stall Robert Bergh.

Den värsta motståndaren i loppet nu anser jag vara nummer 1 Belker som är startsnabb och vann väldigt bekvämt efter en tävlingspaus senast fast det är inte säkert Belker kan hålla upp ledningen och skulle Torbjörn Jansson misslyckas med det så är han sårbar här.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 6 Guzz Mearas som avgjorde på ett bra vis senast. Han kan öppna rätt så vettigt vid laddning och om Johan Untersteiner trycker av från start så kanske det kan bli ledningen och då kan han duga en bit mot det här gänget men jag håller min vinnare som ett strå vassare.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

2 Power
Gävle lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 2.65 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip