Dagens rek är till Östersund lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 1 Queen Of Moorlands vinner loppet.

Queen Of Moorlands är väldigt startsnabb och jag tror hon håller upp ledningen och då tror jag att Oskar Kylin Blom kör i den positionen så länge lampan lyser och om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen så tror jag hon blir svårfångad här.

Det blir lättning i balansen för Queen Of Moorlands samt bike och helstängt huvudlag den här gången mot vanlig vagn och halvstängt huvudlag som hon haft på sistone meddelar man från stallet och det tror jag kommer ge en bra effekt ikväll.

Vid vinsten i näst senaste starten så fick hon bestämma i ledningen och gick då undan utan några större besvär och gången efter det så fick hon nöja sig med fjärdeplatsen i ett lopp som Wishlist vann, men kunde inte ta något då i en snabb avslutning men här är det helt andra förutsättningar med framspår och läge för ledningen.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 10 Denali som kommer med två raka segrar och om Per Linderoth kan servera hästen en bra löpning och bli fint framdragen under slutrundan så fäller hon många hästar till slut och kan då blanda sig i segerstriden även den här gången.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 3 Lyckans Cash som gjorde bort sig med en startgalopp senast men då var det voltstart och nu är det autostart som gäller och det har fungerat väl tidigare och från ett bra utgångsläge sitter Rikard N Skoglund som kör hästen bra till direkt och kan bli att räkna med över upploppet men jag håller min vinnare som ett strå vassare.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

1 Queen Of Moorlands
Östersund lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 5.25 LeoVegas , Unibet , bet365

This is the stats tab
This is the post tip