Dagens rek är till Umåker lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 2 Selmer I.H. vinner loppet.

Selmer I.H. avslutade vasst näst senast via 09,9 sista 500 meterna men han blev tempotorsk då och fick nöja sig med andraplatsen bakom vinnande Voulez Vous den gången men han skulle få sin revansch mot den hästen senast när han plockade ner Voulez Vous från dödens och från ett perfekt utgångsläge nu så tror jag att Mika Forss som kör hästen hittar till spets efter en bit och om ledningen skulle nås utan att det kostar alltför mycket kraft så tror jag att han blir svårslagen här men även om det inte blir spets så är han bra nog att vinna loppet från dödens om det skulle behövas. Det blir skor runt om samt vanlig sulky och ett öppet huvudlag och fast huva meddelar Samu Sundqvist ifrån Ingemar Hultqvists stall.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 7 Exclamation Mark som kommer med tre raka segrar men har fått ett spår långt ut och det kan kosta mycket kraft att komma ner i en vettig position och nu möter han också lite tuffare hästar. Det blir barfota fram samt ett open eye huvudlag och en spydervagn meddelar Reijo Liljendahl som tränar.

11 Weekend Fun är en annan duglig motståndare till min vinnare som har vunnit sina båda senaste starter och vann säkert från spets i Oviken näst senast och gången efter det så avgjorde han på ett bra vis på Bergsåker via 11,8 sista varvet senast men utgångsläget här drar ner möjligheterna och han får ses främst som ett platsbud. Det blir barfota runt om och jänkarvagn igen meddelar Daniel Wikberg som tränar.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

2 Selmer I.H.
Umåker lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 2.25 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip