Lopp 9 - 2140m auto
4 Anthem galopperade bort en seger i sin senaste start på upploppet. Detta femåriga sto är min tidiga ledare av loppet och från den positionen blir hon inte enkel att ta sig förbi för övriga.

11 She Is Cecilia åker man från Finland med och hon kommer till Boden med full form för dagen. För två starter sedan vann man i fin stil för att sen i den senaste starten sitta fast med gott om sparade krafter. Dock är utgångsläget inte optimalt idag men med den formtopp She Is Cecilia har för dagen adderat med de obrukade krafterna senast är vinstchansen hög i kvällens lopp. När man får 2,65 på fasta marknaden att hon slutar topp 3 i loppet så spelar jag.

14 Dante Godiva är hästen med bäst kapacitet och högst kunnande i dagens startfält. Men han kommer en sämre prestation senast, så frågetecken för formen finns idag. Skulle han leva upp till sitt kunnande är han tidig i dagens lopp.

10 Pacino Brave är skrällen i loppet. Han har fått starta i tuffa sällskap på slutet och gjort det bra. Idag möter han något enklare motstånd och måste tas på allvar trots sina 3%.

11 She Is Cecilia
Boden lopp 9
Spel: Plats
Odds: 2,65 bet365

This is the stats tab
This is the post tip