Dagens rek är till Halmstad lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 8 Staro McMillan vinner loppet.

Staro McMillan var ute i ett uttagningslopp till Svenskt Travderby senast. Han kördes då till ledningen efter 650 meter men tyvärr blev han alldeles för het över den dryga distansen och slutade till slut fyra så det blev ingen finalplats.

Här har Staro McMillan ett dåligt utgångsläge men jag tror att Steen Juul sänder framåt mot dödens i ett tidigt skede för att reglera fältet från den positionen och då tror jag att han blir svår att stå emot över upploppet men han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också.

Efter det senaste loppet så har Staro McMillan bara fått träna på och känns precis som han ska göra meddelar man från stallet.

Staro McMillan kommer att tävla med skor bak den här gången istället för barfota runt om som det var senast och eventuellt ändrar man något med huvudlaget. Han brukar tävla med ett stängt huvudlag med hål i. Nu kan det bli murphybländare den här gången rapporterar man från stallet.

Staro McMillan är en fyraårig hingst som tränas av Sören Kolberg. Han har startat 15 gånger tidigare och har vunnit 8 av dessa och han har även varit topp tre i 80 % av loppen så han är van vid att vara med långt framme.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 1 Taiga Woodland som trivs bra i ledningen. Han har tagit samtliga sina segrar från spets så om Henna Halme som kör hästen skulle få bestämma en del i täten så kan det räcka en bit här men han känns vassare över kort distans.

En annan motståndare till Staro McMillan är nummer 4 Terminator Face som har ett lopp i kroppen efter lång frånvaro och kan vara klart förbättrad till den här starten.

Kan Adrian Kolgjini servera Terminator Face en fin resa i den främre träffen här så kan han utmana om en framskjuten placering men han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

8 Staro McMillan
Halmstad lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 2.05 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip