Dagens rek är till Mantorp lopp 9 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 2 Stepping Spaceboy vinner loppet.

Stepping Spaceboy galopperade i första sväng senast när han blev påkörd och gången innan det så hade han otur i en V75-final och har betydligt bättre form än vad resultatraden anger och han är startsnabb och med strykningen på nummer 5 Mr Lindy så tror jag att det blir tidig ledning och i den positionen så tror jag han blir svårslagen här.

Stepping Spaceboy är en femårig hingst som har vunnit fem av sex gånger som han har körts i ledningen och i spets på Mantorp tror jag han bör tåla en ganska tuff öppning och jag tror han blir svår att plocka ner för övriga ekipage.

Skor är inga större problem för hans del men optimalt hade varit barfota fram men det är inte någon större nackdel meddelar Stefan Söderkvist som kör hästen.

Stepping Spaceboy kommer att tävla med ett öppet huvudlag och i en svensk jänkarvagn som senast meddelar Admir Zukanovic som tränar hästen.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 6 Rolex Bigi som sköt till vasst via 11 tempo sista 800 meterna bakom vinnande Canari Match senast och om Maria Törnqvist som kör hästen kan slinka ner i en vettig position kan det bli en framskjuten placering här.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 7 Frankie Brodde som avgjorde enkelt efter en fin resa senast men nu har han ett dåligt läge även om en invändig strykning underlättar en del men han riskerar att hamna på vingel här men om det löser sig så kan han ha vissa möjligheter men får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

2 Stepping Spaceboy
Mantorp lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 2.00 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip