Dagens rek är till Örebro lopp 9 som ingår i kvällens V86 Xpress. Jag spelar att nummer 5 Tale Of Jacks vinner loppet.

Tale Of Jacks galopperade senast men han kom dock tillbaka starkt efter det och nådde femteplatsen via 13,4 sista 1200 meterna i ett V75 lopp på Bergsåker som Moses vann. Han har varit lite ojämn i sina prestationer men här tror jag att Kaj Widell som kör hästen kan få ta över ledningen av nummer 4 East Doris i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag han leder loppet länge och blir svår att plocka ner för övriga ekipage.

Tale Of Jacks har haft lite aktionsproblem i de senaste starterna och därför sätter man på skor till den här starten med förhoppningen är att han ska bli mer stabil i aktionen. Han vann även ett par lopp med skor i vintras. I övrigt så kommer han att tävla i en vanlig vagn och med ett öppet huvudlag meddelar Mikael Cedergren som tränar.

Tale Of Jacks är en fyraårig hingst som har gjort 22 starter tidigare. På dessa har han vunnit 3 gånger och har även varit på plats i 36 % av loppen och felfri nu så tror jag att han är med i segerstriden på nytt.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 3 Solkattens Chiron som har fungerat väldigt bra sedan man ryckte skorna på hästen för han ståtar nu med fyra raka segrar. Spår tre blev väldigt bra även om han inte är startsnabb men han är stark till slut och kan vara långt framme igen. Det blir barfota runt om samt ett öppet huvudlag och en vanlig vagn meddelar Tomasz Wisniewski.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 11 Speedy Tilly som är missgynnad utgångsläget då han trivs som bäst i ledningen men om han får gå med i de rätta ryggarna under slutrundan så kan bli farlig över upploppet om det blir överpace på loppet.

För er som spelar V86 Xpress och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

5 Tale Of Jacks
Örebro lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 2.80 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip