Dagens rek är till Färjestad lopp 9 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 10 Un Mec d'Or vinner loppet.

Un Mec d'Or var godkänd femma i ett Klass II försök på Färjestad som vanns av King Of Everything senast.

Gången före det så hade Un Mec d'Or mest troligt vunnit loppet med en lite tidigare lucka från rygg på ledaren men nu blev det en andraplats bakom Drooping som vann det loppet istället.

Kan Björn Goop som både tränar och kör Un Mec d'Or hitta en bra rygg att gå i under slutrundan så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten.

Björn Goop på hemmabanan Färjestad brukar vara en lyckad kombination så kan han servera Un Mec d'Or en fin resa så tror jag han är med i segerstriden här.

Un Mec d'Or är lite trög men med ett par lopp i kroppen nu så tror jag på en bra prestation här. Eventuellt barfota runt om och ett helstängt huvudlag nu kan vara intressanta ändringar.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 6 Kinky Boots som har vunnit fyra av sju starter hittills.

Nu kommer Kinky Boots ut i årsdebut men han är rätt kvick iväg och det är inte omöjligt att Carl Johan Jepson kan komma till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan vara långt framme här.

Kinky Boots är dock inte helt stabil för han har ett par galopper i raden men felfri nu så kan han duga en bit mot det här gänget direkt i comebacken.

I övrigt kan nummer 2 Epsom som försvann med en startgalopp senast vara intressant.

Innan det misslyckandet så hakade Epsom på godkänt till andraplatsen i ett lopp som vanns av Maestro Crowe.

Trevligt utgångsläge nu och Epsom kan öppna fort så med en fin löpning i den främre träffen så kan hon bjuda de mer betrodda hästarna på en match här.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

10 Un Mec d'Or
Färjestad lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 3.75 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip