Dagens rek är till Åby lopp 9 som ingår i kvällens V64-tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 2 Upset Face vinner loppet.

Upset Face gav ett härligt intryck vid vinsten i årsdebuten senast när han vann mycket lätt från ledningen. Med lopp i kroppen nu så tror jag han är klart förbättrad till den här starten.

Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag att Upset Face tar sig förbi invändigt ekipage och körs till ledningen igen och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till ledningen så kan han bli svår att plocka ner om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Blir det inte ledningen för Upset Face så kanske det kan bli rygg på ledaren istället och då kan han bli farlig via open stretchen till slut så oavsett så tycker jag han har en bra segerchans.

Upset Face är en fyraårig hingst som tränas av Adrian Kolgjini. Han har startat 13 gånger hittills och han har vunnit 8 av dessa. Ett par galopper har det också blivit men felfri nu så tror jag han har en god möjlighet till ytterligare en seger.

Upset Face har travat åtta gånger i ledningen tidigare och sju av dessa har slutat med seger så det är en position som han trivs väldigt bra i. Upset Face är anmäld med skor runt om och i en vanlig vagn.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 1 Green Manalishi som ska ut i en mycket intressant debut på svensk mark.

Green Manalishi kom till Stefan Melander i ett mycket fint skick från USA och han meddelar att han har gjort tre träningspass varav ett lite hårdare och det finns inget att klaga på.

Green Manalishi är lite svårbedömd över distansen och bilen går saktare här än i USA men kliver han iväg i rätt gångart så kan han nog öppna rätt så vettigt fast innerspåret på Åby kan vara lite lurigt men får han ett passande lopp i den främre träffen så kan det räcka långt.

I övrigt kan nummer 10 Gulfstream Am som var riktigt läcker att skåda i årsdebuten senast vara intressant. Han dundrade då på i ledningen och vann mycket lätt med krafter sparade.

Gulfstream Am är ännu obesegrad felfri efter sju starter men har fått ett tråkigt läge här så det kan bli svår att ta något på en snabb bana fast får han lite hjälp med tempot så biter hans avslutning bra till slut och då kan han komma in i matchen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

2 Upset Face
Åby lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 2.75 bet365

This is the stats tab
This is the post tip