Dagens rek är till Boden lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 11 Valiant Dream vinner loppet.

Valiant Dream har gått starkt hemma i Finland och ståtar nu med tre raka segrar. Han vann på ett bra vis från ledningen när man testade barfota runt om för första gången senast.

Nu ska Valiant Dream ut i sin första start på svensk mark och trots bakspåret här så tror jag att han har bra chans att runda sitt motstånd till seger här.

Valiant Dream har tränat riktigt bra och han har varit mycket bra på slutet med tre raka vinster. Först hade han hade 40 meters tillägg över tre varv fast han rundade fältet lätt och gången efter det så tog han ner sitt motstånd när han kom i mål på 11,3 från dödens över kort distans.

Valiant Dream har tävlat med jänkarvagn vid vinsterna men nu är det möjligt att det blir en vanlig vagn och så blir det troligen barfota fram meddelar man från stallet.

Jag tror det kan bli en rejäl körning där framme i ledningen då nummer 1 Allowable kan öppna riktigt fort och vill säkerligen trava i ledningen men utifrån tror jag att Petteri Joki vill till spets med nummer 4 Execute och skulle det bli en utdragen körning om spets så gynnar det min vinnare som startar från bakspår.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 6 Don Draper som med Magnus A Djuse som kör hästen även ikväll har tagit två segrar och en andraplats på tre starter tillsammans och löser det sig med positionerna och klaffar med löpningsförloppet här så kan det bli en framskjuten placering igen.

En annan motståndare till Valiant Dream är nummer 4 Execute som kommer från en seger och har ett bra utgångsläge här och om Petteri Joki som kör hästen kan ta sig förbi de invändiga hästarna och trycka sig till spets i ett tidigt skede så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen men han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

11 Valiant Dream
Boden lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 1.80 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip