Dagens rek är till Umåker lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 12 Vic De Luxe vinner loppet.

Vic De Luxe var grym vid vinsten senast när kusken försökte pressa sig förbi ledande Magnifik Gelj med varvet kvar men blev utsvarad men trots en tung resa så stegade han bara undan via 12,5 sista 800 meterna och även om han har 40 meters tillägg jämfört med hästarna på startvolten här så tror jag att Sandra Erikssons styrning har bra chans att runda sitt motstånd till en ny seger och ett par strykningar i loppet underlättar en del med.

Vic De Luxe är en sexårig valack som tränas av Mika Haapakangas och han trivs bra med täta starter och om inte kusken såsar bort loppet nere i kön så tror jag att det blir andra raka vinsten här.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 3 Axl Brown som avslutade bra till andraplatsen bakom vinnande Dynamite De Luxe senast och med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu vassare till den här starten och han är kvick iväg och kommer han till ledningen utan att det kostar för mycket kraft så kan det bli tufft för tilläggshästarna att plocka ner honom.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 13 Wasa Warrior som är härdad på V75 och gick bra som tvåa bakom min vinnare senast och om det löser sig med positionerna här så kan det bli en framskjuten placering på nytt.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

12 Vic De Luxe
Umåker lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 2.50 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip