Dagens rek är till Solvalla lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 2 Visa As vinner loppet.

Visa As har visat bra klass när hon tävlat i Sverige tidigare. Hon gjorde tre starter på svensk mark under fjolåret vilket slutade med två segrar och en andraplats. Vid vinsterna vann hon på ett övertygande vis från ledningen och vid enda nederlaget hölls farten starkt från dödens.

Visa As har en färsk seger i bagaget och då hon är kvick iväg så tror jag att Alessandro Gocciadoro som kör hästen sitter i ledningen omgående och om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen så tror jag på spets och slut här.

Visa As är ett femårigt sto som har gjort 32 starter hittills och av dessa har hon vunnit 12 gånger så hon vet var mållinjen ligger. Även om hon inte skulle nå ledningen här så tror jag hon kan vinna det här loppet från dödens om det skulle behövas.

Visa As har rest jättebra och kom till Sverige i fredags. Man tror från stallet att banorna här i Sverige och hur man kör här passar henne bättre jämfört med hur det är i Italien.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 10 Chapter N.Deo som var ute i ett V75 lopp på Solvalla för två månader senast. Hon har tränat på bra efter det och om det blir bra tempo på tillställningen så har hon en vass spurt som biter bra till slut men hon får ses främst som ett platsbud här.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 1 Quite Nice som årsdebuterar nu och man aviserar barfotabalans och Per Lennartsson är nöjd med träningen i vinter och från ett passande utgångsläge här så kan hon kanske lifta med till en plats.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

2 Visa As
Solvalla lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 1.80 Unibet , bet365 , LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip