Det är V64 tävlingar ifrån Bollnäs ikväll. I lopp 9 så spelar jag att nummer 5 Vivacious Allie vinner loppet.

Vivacious Allie galopperade i ett tidigt skede men hon gjorde sedan en hygglig upphämtning efter det och kom in som sexa i ett lopp som vanns av Racing Brodda näst senast.

Gången efter det så hade Vivacious Allie spåret längst ut på vingen och hon hamnade då illa till långt bak i kön och hon var aldrig med någon segerchans.

Klart bättre startspår nu för Vivacious Allie. Hon är startsnabb och hittar Örjan Kihlström som kör hästen till ledningen smärtfritt här så tror jag hon har en god chans att ta en ny seger.

Vivacious Allie har travat i ledningen fem gånger tidigare och hon har tagit lika många segrar så hon är alltjämt obesegrad från tätpositionen.

Skulle det vankas svar i kampen om ledningen för Vivacious Allie så blir det svårare för henne att vinna loppet fast då tror jag att hon kan sänka det här gänget från dödens om det skulle behövas.

Det är lite lurigt att hitta bra lopp åt Vivacious Allie som är ett femårigt sto med en del pengar på sig. Hon verkar fräsch och fin och nu är hon ute i en lite snällare omgivning än jämfört mot senast meddelar man från stallet.

Vivacious Allie har gjort elva starter i Daniel Redéns regi. Det har blivit fem vinster på dessa.

Inga ändringar är planerade för Vivacious Allie. Hon brukar tävla barfota runt om samt i en jänkarvagn och med helstängt huvudlag.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara 3 Final Dream som har varit struken inför en tilltänkt start på Jägersro i slutet av juli för hosta.

Final Dream är startsnabb fast han är som allra bäst över kort distans och när det nu är medeldistans så kanske Linda Sedström väljer att släppa ifrån sig ledningen om den positionen skulle nås. Får Final Dream sedan en lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten.

En annan motståndare till min vinnare är 1 Coogan som har gott kunnande men han har inte fått till det på ett tag för det har blivit tre raka galoppmisslyckanden så han är en aning svårbedömd. Han trampade sig lite senast så han fick stå över något jobb efteråt.

Från innerspåret här så finns det en klar risk att Coogan blir över från start men löser det sig med positionerna och om han kan hålla sig till rätt gångart så kan han vara långt framme här. Tränare Daniel Redén kör själv den här gången.

I övrigt kan 6 Young Da Vici som har vunnit 9 av karriärens 45 starter vara intressant.

Young Da Vici kom med en godkänd avslutning och kom in som femma i ett lopp som vanns av Vikens High Yield i den senaste starten för en månad sedan.

Young Da Vici är stark och rejäl och kommer Per Lennartsson ner i ett vettig slagläge innan han sätter in slutstöten så kan han duga en bit mot mot det här motståndet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

5 Vivacious Allie
Bollnäs lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 3.15 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip