Dagens rek är till Axevalla lopp 9 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 7 Vulcano N.P. vinner loppet.

Vulcano N.P. var struken inför en tilltänkt start i ett V86 lopp på Solvalla i början av månaden för feber. Det gick över fort så han har inte tappat något vad gäller formen. Han känns fin i träningen och han är bra för klassen meddelar man från stallet.

Här tror jag att Carl Johan Jepson som kör Vulcano N.P. kan hitta till ledningen i ett tidigt skede och från spets så blir han svårfångad här om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Vulcano N.P. är en sexårig hingst som tränas av Magnus Dahlén. Han har på 22 starter i karriären vunnit 9 gånger fast det har bara blivit en seger på svensk mark efter sju lopp han gjort i Sverige.

Vulcano N.P. visade att han kan avsluta loppen bra vid ett par tillfällen ifjol så han är egentligen inte beroende av ledningen men det skulle underlätta om han kom till spets smärtfritt.

Vulcano N.P. tävlade med skor i den senaste starten men nu blir det barfota runt om och det är en klar fördel för honom.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 15 Choco Garline som har radat upp bra prestationer på sistone.

Senast så var Choco Garline ute i ett V75 lopp på Axevalla och höll då starkt till andraplatsen bakom I.T.Inventor efter att ha fått göra mycket av grovjobbet på egen hand.

Nu är det ett tufft läge med många hästar att runda för Choco Garline men om det klaffar lite på vägen och blir överpace på loppet så har han en vass avslutning att ta till och då kan han vara långt framme på nytt.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 2 Rally Gunnar som har gjort två starter i ny regi för Ulf Stenströmer.

Rally Gunnar kom med en vass avslutning till femteplatsen i ett lopp som vanns av G.K.Ursus senast.

Kan Rikard N Skoglund som kör Rally Gunnar få till en bra styrning här så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

7 Vulcano N.P.
Axevalla lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 2.90 888sport , Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip