Lopp 7 - 3140m volt

8 Hurricane Silas är rutinerad stayer som trivs över distansen och har siktats hit enligt hemmatränaren Fredrik Persson. Han lever på sin styrka och i den senaste starten visade han bra form i en rapp anslutning. Kommer inte bli lätt att stå emot på slutet.

11 Husse Boko är en sjuåring med bra kunnande. Men senast svek han dock som favorit och nu jagar Husse Boko som annars är säkerheten själv när det kommer till jämna och bra prestationer revansch ikväll. För två starter sedan vann han ett liknande lopp som ikväll efter att blivit serverad ett fin lopp. Han är både stark och snabb, vilket gör att han lättplacerad i loppen. Husse Boko har även införskaffat sig hårdhet genom att mött tufft motstånd och kanske är det något som kommer betala av sig ikväll när kvällens lopp ska avgöras. Givet segerbud på förhand.

Skrällen är 4 Gullabo Däck Bling, i den senaste starten var han bara en nos ifrån att besegra en så gedigen häst som Hurricane Silas. Då ska man även nämna att man stod samma start. Ikväll har man 20m försprång på samma häst och blir ändå helt bortglömd av spelarna. Till 4% är detta en given skräll att betala för som säkert kommer trenda bra närmare spelstopp. När vi får 2,00 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

12 Ferrari Sisu är en häst med bra kunnande som däremot kommer till start med en tråkig resultatrad. Men skulle han trava hela loppet ikväll ska han inte nonchaleras här.

Nämner även 5 Tony Afrika som visserligen kommer tillbaka efter lite vila nu. Men Adrian Kolgjinis springare trivs över distansen och står perfekt inne på pengar ikväll. Till låg procent kan detta vara kantbollen i loppet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

4 Gullabo Däck Bling
Lopp 7 - Kalmar
Spel: Plats
Odds: 2,00
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip