Dagens rek är till Eskilstuna lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 5 Carry Cash mot nummer 9 Love No Pain.

Carry Cash har startat tre gånger tidigare och har gjort det bra i alla starter. Hon var duktig vid seger direkt i debuten och hon var minst lika fin som tvåa bakom Schweppes i den efterföljande starten.

I den senaste starten så snubblade Carry Cash över i galopp efter ett halvvarv men hon ställde sig fort och efter det så gick hon starkt trots att hon fick en mycket tung löpning i tredjespår och höll till fjärdeplatsen bakom vinnande Edrica.

Här har Carry Cash ett trevligt utgångsläge och med en offensiv Jörgen Westholm i vagnen så tror jag hon är tidigt framme för att ta över ledningen och skulle så bli fallet så tror jag hon blir svårslagen fast hon är bra nog att hon kan vinna loppet även från en utvändig position om det skulle behövas och oavsett ska hon ses med bra chans att vara före Love No Pain i mål.

Carry Cash kommer att tävla med skor runt om samt med ett öppet huvudlag och i en vanlig vagn meddelar man från stall Jörgen Westholm.

Love No Pain har startat två gånger tidigare och hon har fått besöka vinnarcirkeln båda gångerna.

Love No Pain vann enkelt från spets senast och gången innan det så vann hon från utvändigt ledaren och om Tuomas Korvenoja kan servera hästen en fin löpning så kan det räcka en bit även här.

Love No Pain kommer att tävla med rycktussar för första gången nu och sedan blir det eventuellt även barfota fram för första gången samt ett helstängt huvudlag och en vanlig vagn i övrigt meddelar Tuomas Korvenoja.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Love No Pain - Carry Cash
Eskilstuna lopp 4
Spel: H2H 2
Odds: 1.85 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip