Dagens rek är till Boden lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 4 Vic De Luxe mot nummer 3 Magnifik Brodde.

Vic De Luxe kommer från seger på Bodentravet och jag tror det kan bli en repris här. Han kan öppna bra om kusken vill ladda men han går även bra bakifrån och han kan även ta ner sitt motstånd från dödens om det skulle behövas.

Vic De Luxe älskar att tävla på isbana som denna gång och jag tror att han har bra chans att vara med i segerstriden från ett fint utgångsläge här.

Vic De Luxe gör ofta bra lopp och var tapper som tvåa bakom Eva I.H. efter tufft tryck näst senast och fick utdelning på formen nu senast och med duktige Magnus A Djuse i vagnen så tror jag på en framskjuten placering på nytt och skulle han bli släppt till ledningen så ökar möjligheterna att han är för Magnifik Brodde i mål.

Magnifik Brodde var mycket duktig när han tog ledningen och vann ett V75 lopp från spets för tre starter sedan och från ett fint utgångsläge här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen även om kortare distans hade varit att föredra.

Magnifik Brodde fick storstryk av Vic de Luxe när de möttes i höstas, trots att Magnifik Brodde då gick i ledningen men han trivs annars bra i spets då han har vunnit 13 gånger av de 19 tidigare lopp han travat i ledningen.

Magnifik Brodde är inte alls lika formstark som för några starter sedan och han har varit ute mot mycket tuffa hästar tre gånger i rad och har fått ta igen sig lite och är inte vässad till den här starten. Han är snabb från start men Samu Sundqvist är inne på att släppa till Vic de Luxe om han kommer tidigt och han tycker att han är sårbar i kväll som klar favorit på spelet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Magnifik Brodde - Vic De Luxe
Boden lopp 8
Spel: H2H 2
Odds: 2.55 Unibet , LeoVegas , MrGreen

This is the stats tab
This is the post tip