Dagens rek är till Solvalla lopp 11 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 12 Man At Work mot nummer 5 Night Brodde.

Man At Work har gjort det bra på slutet och han var med i omdiskuterad situation på Åby senast. Domarna valde då att fria Night Brodde som fick behålla segern så han fick nöja sig med andrapriset.

Man At Work står tufft placerad här fast löser det sig lite under vägen så kan han bli svår att stå emot den sista biten och då tror jag han har god chans att vara före Night Brodde i mål.

Kan Örjan Kihlström som kör Man At Work hitta en vettig rygg att gå i och få bra draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Man At Work har kommit tillbaka starkt efter sin tio månader långa frånvaro. På fyra starter i år har han vunnit en gång samt varit tvåa vid två tillfällen och det har även blivit en fjärdeplats och strular det inte för mycket med positionerna här så tror jag han blir farlig över upploppet och kan då blanda sig i segerstriden igen.

Night Brodda kommer med två raka segrar från ledningen. Här tror jag att Marc Elias som kör hästen laddar mot spets på nytt och kan han komma till ledningen smärtfritt så kan han leda loppet länge men jag tror att det kan bli bra körning om ledningen då både nummer 7 Chapuy och nummer 1 Cobbys Olifant kan lägga iväg bra från början och blir det en tuff spetskörning där framme så tror jag det kommer vara gynnsamt för Man At Work i slutändan.

Night Brodde trivs väldigt bra i ledningen där han har vunnit sex av åtta gånger han har travat i den positionen. Skulle han få styra och ställa som han vill i ledningen så kan det räcka en bit här men jag tror att nummer 3 Magic Cash synar dödens och trycker upp tempot utvändigt isåfall och skulle det bli så så tror jag Night Brodde får svårt att räcka hela vägen.

Inga ändringar är planerade för Night Brodde utan det blir jänkarvagn och helstängt huvudlag igen meddelar man från stall Conrad Lugauer.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Man At Work - Night Brodde
Solvalla lopp 11
Spel: H2H 1
Odds: 1.75 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip