Dagens rek är till Gävle lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 8 Västerbo Pay Me mot nummer 2 Maracanazo.

Västerbo Pay Me tog några galoppsteg i starten men ställde sig och gjorde det bra som tvåa bakom vinnande Donners Am i disciplinen senast och höll bland annat undan för SM vinnaren i monté Order To Fly som startade 40 meter bakom då och om Jennifer Persson som rider hästen kan servera honom en fin löpning här så kan han bli farlig över upploppet och ska räknas tidigt och jag tror på bra chans att han är före Maracanazo i mål här.

Västerbo Pay Me satt i andra ytter och kördes fram utvändigt ledaren med 1100 meter kvar av loppet näst senast men det blev lite för tufft och han blev rundad sista 300 meterna men höll ändå godkänt till femteplatsen i ett lopp som vanns av Vidivici C.C.

Maracanazo gör första starten i montédisciplinen nu och det är lite svårbedömt hur han hanterar det men det sker med duktiga Emilia Leo på ryggen och från ett bra utgångsläge här så kan det bli en framskjuten placering.

Maracanazo var ute i Klass 2 Finalen på Solvalla mot tufft motstånd näst senast och trots galopp efter 400 meter gick han i mål som sjua bakom vinnande Emile Zola Sisu och insatsen var bra då och gången efter det så fick han trava i dödens men hade inte sin bästa dag och var slagen redan 700 meter från mål så formen är mycket tveksam.

Maracanazo har gjort fyra starter i sin nya regi och väntar fortfarande på den första segern och han kommer troligen att tävla med skor runt om nu meddelar Oskar Kylin Blom som tränar.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Maracanazo - Västerbo Pay Me
Gävle lopp 5
Spel: H2H 2
Odds: 1.95 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip