Speltips: Milligan’s School - Rajesh F

Sport: Trav
Spelstopp: 2019-03-16 17:03
Land: Sverige
Liga: Mantorp
Odds: 1.72
Tips: H2H 1
Dagens rek är till Mantorp lopp 7 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar nummer 4 Milligan’s School mot nummer 1 Rajesh Face.

Milligan's School utvecklades enormt i slutet på förra säsongen och var inte speciellt hårt betrodd när han startade i Jubileumspokalen, men överraskade på många då han via en snabb avslutning knep andraplatsen i loppet. Efter det vann han bland annat Sundsvall Open Trot och blev tvåa i UET-finalen i gången efter det.

Här gör Milligan’s School årsdebut och om Ulf Eriksson kan servera honom en bra löpning så kan det räcka långt direkt i comebacken här och då tror jag på bra chans att han är före Rajesh Face i mål.

Stefan Melander låter klart nöjd med Milligan’s School inför detta, men ofta brukar hans hästar behöva lopp i kroppen för att vara som vassast men det är ett litet fält med endast sju deltagare så det kan lösa sig bra ändå. Det blir troligen barfota runt om samt jänkarvagn meddelar man från stallet.

Rajesh Face gjorde nio starter under fjolåret där uttagningen till Elitloppet ändå får ses som det största men han var med i det struliga heatet och la bort mycket krafter innan den giltiga starten gick iväg. Han var även en av deltagarna i Hugo Åbergs Memorial, men straffade ut sig med galopp efter hundra meter. Trots det visade han goda fartresurser.

Rajesh Face vann årsdebuten i fjol, där han trots galopp segrade via 08,0 sista 700 meterna och om han kan undvika galopp den här gången så kan han ha vissa möjligheter här.

Rajesh Face har känts fin länge men har inte gått några distansjobb, men har gått i sand och backe och några rappare intervaller meddelar man från stallet.

Adrian Kolgjini som kör hästen har gett avslag på läget för spår 1 är inte roligt för den här hästen och det är en klar galopprisk. Det är klart att han vill köra snällt efter fyra månaders uppehåll men han har bra kapacitet om han skulle sköta sig vilket han visat med 11 vinster på 36 starter i karriären. Rajesh Face kommer att tävla med skor och i en jänkarvagn.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Milligan’s School - Rajesh Face
Mantorp lopp 7
Spel: H2H 1
Odds: 1.72 Unibet
  Milligan’s School - Rajesh F
Spela på Speltips Milligan’s School - Rajesh F
DrTrav - 16 Mars 2019 - 09:54
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
15:00  Sverige dam - Thailand
Fotboll - VM-dam - Halvlek med flest mål (2:a)
1.72
17:30  Halmstad - Mjällby
Fotboll - Superettan - X2
2.0
18:00  USA dam - Chile
Fotboll - VM-dam - Under 5,5 mål
1.63
19:00  Albacete - Mallorca
Fotboll - La Liga 2 - X2
1.80
21:00  Italien - Spanien (U21)
Fotboll - U21-EM - BLGM
1.90
18:00  Kina - Spanien
Fotboll - VM-Dam - BLGM Nej
1.80
  Rekatochklart Poolspel Insats
17:00  Europatipset sön 16/6 144 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming