Dagens rek är till Örebro lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 8 Minnestads El Paso mot nummer 3 Forecast.

Minnestads El Paso har varit ute mot hårt motstånd på sistone och han tål att göra en del grovjobb om det skulle behövas och om streckfavoriten Ural skulle få svar invändigt så kan han vara gynnad av detta då Minnestads El Paso brukar avsluta loppen vasst och då tror jag på bra chans att han är före Forecast i mål.

I de senaste starterna har Minnestads El Paso varit ute i försök och final av Silverdivisionen. Näst senast i försöket så serverades han en utvändig resa och höll starkt till tredjeplatsen bakom vinnande Mack Dragan. I finalen sedan så satt han långt bak och fullföljde bra mellan hästar till sjundeplatsen bakom vinnande Bucks To Burn.

Nu fick Minnestads El Paso ett risigt läge men Rebecca Dahlén har inga tankar om att backa sig sist bara för att det blev spår åtta. Man har medvetet valt att inte starta honom på kort distans så ofta eftersom han öppnar så svagt men däremot är han stark och kan gå snabba tider på ett slutvarv så sprint borde fungera bra om det bara blir tempo på loppet.

Minnestads El Paso kommer tävla i jänkarvagn samt med ett norskt huvudlag och barfota runt om meddelar man från stallet.

Forecast kan öppna bra och kan vara loppets tidiga ledare och om Örjan Kihlström som kör hästen vill köra i den positionen så kan han vara långt framme här men det finns en klar risk att han får streckfavoriten Ural över sig i ett tidigt skede och skulle han inte släppa så kan det bli ett uppskruvat tempo och då tror jag att han får svårt att stå emot Minnestads El Paso den sista biten.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Minnestads El Paso - Forecast
Örebro lopp 4
Spel: H2H 1
Odds: 1.85 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip