Dagens rek är till Färjestad lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 3 Mr Crazed mot nummer 9 Garrett Mix.

Mr Crazed vann på ett bra vis i senaste start för en månad sedan när han plockade ner sitt motstånd efter en bra avslutning.

Efter det så har Mr Crazed varit struken inför en tilltänkt start på Mantorp i slutet av juli för en sårskada men när han nu kommer ut igen så tror jag det har läkt bra.

Från ett trevligt utgångsläge i volten här så tror jag Anders Svanstedt som kör hästen kan få en bra start och om han kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han få en fin löpning i den främre träffen här och då tror jag han är med och gör upp om segern och då ska han ha bra chans att vara före Garrett Mix i mål här.

Mr Crazed är en åttaårig valack som har startat 42 gånger tidigare. På dessa så har det blivit 6 segrar och han har även varit topp tre i 40 % av loppen och om det klaffar med positionerna här så tror jag att de siffrorna kan förbättras ikväll.

Garrett Mix har galopperat på slutet och formen är av den anledningen aningen svårbedömd nu men om han skulle hålla ordning på benen så kan han bli farlig över upploppet.

Garrett Mix har galopperat två gånger i rad fast han är inte osäker egentligen och det är en häst som är bra för klassen. Nu får han ta det lite lugnt i starten och med lite klaff så kan han duga en bit här.

Garrett Mix kommer troligen att tävla med skor runt om samt ett öppet huvudlag och i en vanlig vagn på nytt meddelar man från stall Jörgen Westholm.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Mr Crazed - Garrett Mix
Färjestad lopp 8
Spel: H2H 1
Odds: 1.72 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip