Dagens rek är till Halmstad lopp 11 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 6 M.T.Mighty Winner mot nummer 3 Demolition Man F.

M.T.Mighty Winner har inte vunnit på ett tag men han har varit ute i rätt tuffa gäng. Han var okej senast i ett V75 lopp på Åby från rygg ledaren när han blev femma bakom Night Brodde fast han kan klart bättre än så.

M.T.Mighty Winner är gynnad av den korta distansen och Peter Untersteiner meddelar att han kommer att ladda vad som går från start och han kör gärna i ledningen om han kommer dit fast det är inte säkert att så blir fallet men med en fin löpning i den främre träffen här så tror jag han har god chans att vara före Demolition Man F. i mål.

M.T.Mighty Winner kommer att tävla i en jänkarvagn och med can’t see back på insidan och murphybländare på utsidan som senast meddelar man från stallet.

Demolition Man F. var duktig när han tog årets första och hittills enda seger för fyra starter sedan på Åby.

Demolition Man F. travade då utvändigt utan rygg under slutrundan och knäckte den ledande Sanda Love och höll sedan undan för övriga ekipage.

I den senaste starten i Kalmar så travade Demolition Man F. återigen utvändigt ledaren och var på väg att koppla greppet men tappade stilen på upploppet och galopperade bort sig men utan det misslyckandet så hade det troligen blivit en ny seger.

Från det här läget så kan Bengt A Nilssons styrning få en fin resa fast om M.T.Mighty Winner kommer till spets smärtfritt så tror jag han får svårt att ta sig förbi denne.

Demolition Man F. kommer att tävla med ett norskt huvudlag och i en jänkarvagn som senast rapporterar Bengt A Nilsson som tränar hästen.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

M.T.Mighty Winner - Demolition Man F.
Halmstad lopp 11
Spel: H2H 1
Odds: 1.70 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip