Dagens rek är till Åby lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 8 Ibelieveinamerica mot nummer 7 M.T.Mighty Winner.

Ibelieveinamerica avslutade bra till andraplatsen bakom vinnande Rydens Limoncello som startade 20 meter före senast. Här tror jag att Mathias Alm som kör hästen kan bli fint framdragen under slutvarvet och då fäller han många hästar till slut och kan blanda sig i segerstriden här men oavsett så tror jag på bra chans att han är före M.T.Mighty Winner i mål.

Spåret nu kan innebära en tappstart men han är lite bättre ut i voltstart än bakom bilen och han är väldigt jämn hela tiden och han gör sällan dåliga lopp utan gör alltid så gott han kan och det tror jag att han gör i dag med och tror jag att han är långt framme här.

Blir banan okej så går Ibelieveinamerica barfota igen men ifall banan bli väldigt hård så kan det bli att han får gå med skor rapporterar man från stallet.

M.T.Mighty Winner hamnade utvändigt ledaren i ett V75-lopp senast och det loppet är bara att glömma men han kändes fin och allt verkar bra i jobben meddelar man från stallet.

M.T.Mighty Winner kommer att tävla barfota runt om samt med ett öppet huvudlag och can’t see back på insidan och murphybländare på utsidan och i en vanlig vagn rapporterar Peter Untersteiner.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

M.T.Mighty Winner - Ibelieveinamerica
Åby lopp 8
Spel: H2H 2
Odds: 1.85 Unibet , LeoVegas , 888sport

This is the stats tab
This is the post tip