Dagens rek är till Solvalla lopp 7 som ingår i kvällens V86 tävlingar. Jag spelar nummer 12 Real Caviar mot nummer 4 My Newt.

Real Caviar har stått för mycket fina prestationer i de fyra senaste starterna. Formen är strålande och om det inte strular för mycket med positionerna från ett tråkigt utgångsläge så kan hon bli farlig över upploppet och då tror jag på bra chans att hon är före My Newt i mål här.

Real Caviar är ett fyraårigt sto som har gjort 9 starter hittills. På dessa starter så har det blivit 3 vinster och även 3 stycken andraplatser och om Torbjörn Jansson som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i och bli fint framdragen under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut.

Vid vinsten på Romme senast så var det hårt tryck i loppet men det passade Real Caviar riktigt bra och hon avgjorde säkert den sista biten. Real Caviar har känts fortsatt fin efteråt och Hans-Owe Sundberg som tränar hästen hoppas att hon kan fortsätta ta loppen på rätt sätt.

Inga ändringar är aktuella för Real Caviar utan det blir skor runt om samt en svensk jänkarvagn och ett norskt huvudlag rapporterar man från stallet.

My Newt gjorde comeback på Eskilstuna senast och efter en tuff forcering till spets så fick hon ge sig kort före mål då. Insatsen var ändå klart bra och med den genomköraren i kroppen nu så kan hon utmana om en framskjuten placering igen.

My Newt gick jobb senast i fredags och kändes fräsch och bra då meddelar man från stallet och hon kan öppna ganska vettigt så Tuomas Korvenoja som kör hästen hoppas kunna hitta ner i en bra position.

My Newt är inte beroende av någon ledning utan hon går från de flesta positioner men om hon skulle hitta till spets så tror jag inte att man är intresserade av att släppa om den klara favoriten nummer 6 Hankypanky Peyton ställer frågan och då kan det bli ett uppskruvat tempo på tillställningen och det skulle isåfall gynna Real Caviar här.

Inga ändringar är aktuella för My Newt utan det blir barfota fram samt en vanlig vagn och ett öppet huvudlag meddelar man från stallet.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

My Newt - Real Caviar
Solvalla lopp 7
Spel: H2H 2
Odds: 2.05 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip