Dagens rek är till Bjerke lopp 12 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 9 Nadal Broline mot nummer 3 Ringostarr Treb.

Nadal Broline svarade för en strålande årsdebut senast då han efter en våldsam speed sista 600 meterna kom i mål på vassa 09,1 över sprinterdistans. Här får han förlita sig på speeden igen då han fick bakspår men om Björn Goop som kör hästen kan hitta bra ryggar under slutrundan så tror jag han kan bli fint framdragen och då fäller han många hästar till slut och då tror jag på bra chans att han är före Ringostarr Treb i mål här.

Här är det andra starten i Björn Goops regi och bakspåret nu behöver inte vara fel då jag tror det kan bli överpace på loppet och med minsta klaff på vägen så blir den nioåriga valacken svår att stå emot över upploppet här.

Med loppet i kroppen ska formen dessutom vara något bättre till den här starten och med en fin resa här så tror jag att Nadal Broline är långt framme igen. Det blir barfota runt om samt ett öppet huvudlag och en jänkarvagn som senast meddelar man från stall Goop.

Ringostarr Treb segrade i Elitloppet ifjol och han har gjort två starter efter lång frånvaro nu. Han blev trea i H.K.H. Prins Daniels lopp som Sorbet vann från ledningen senast.

Ringostarr Treb är kvick iväg fast jag tror att nummer 2 Perfect Spirit som har spåret innan för tar hand om ledningen men Wim Paal som kör Ringostarr Treb kanske trycker på för att få ta över och då kan det kosta mycket kraft att komma till spets men oavsett så tror jag att Nadal Broline spurtar ner Ringostarr Treb över upploppet.

Ringostarr Treb kommer tävla i en jänkarvagn den här gången och i övrigt blir det barfota runt om och öppet huvudlag som senast, säger Jerry Riordan.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Nadal Broline - Ringostarr Treb
Bjerke lopp 12
Spel: H2H 1
Odds: 1.70 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip