Dagens rek är till Romme lopp 9 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar nummer 8 Visitor mot nummer 6 New Dawn.

Visitor var jättefin och gick i mål med sparade krafter men kunde inte nå vinnande Lexington Hall utan fick nöja sig med en femteplats efter en invändig resa senast men han hade allting kvar och Carl Johan Jepson som körde hästen var besviken och sade att han hade vunnit hur lätt som helst om han kommit loss tidigare och gången innan det så gjorde han det bra i ett långt lopp över 3140 meter på Färjestad när han efter tidig ledning vann via 14,3 sista 800 meterna.

Visitor fick ett dåligt utgångsläge här men han är stark och kan ta ner sitt motstånd från dödens om det skulle behövas och han är rätt kvick ut och med hjälp av en vinklad startbilsvinge som finns på Romme så tror jag att han kan slinka ner i ett vettigt slagläge och då tror jag på bra chans att han är före New Dawn i mål här.

Visitor kommer troligen tävla barfota fram samt i jänkarvagn och med ett öppet huvudlag precis som senast meddelar Susanne Richter som tränar hästen.

New Dawn är en stark sort som var klart bra vid seger på 12,3 över aktuell distans i Bollnäs näst senast och gången efter det så var New Dawn med i ett storlopp i Tyskland under Hamburgs stordag men blev då störd till galopp kort efter start så formen är det nog inga fel på.

New Dawn kan öppna bra men det finns ett par snabba konkurrenter invändigt så det är inte säkert att det kan bli någon ledning här och skulle han hamna i dödens tror jag han får svårt att vinna det här loppet.

New Dawn kommer troligen tävla barfota fram samt i vanlig vagn och med ett öppet huvudlag meddelar Thorsten Tietz som tränar.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

New Dawn - Visitor
Romme lopp 9
Spel: H2H 2
Odds: 1.85 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip