Dagens rek är till Eskisltuna lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 11 Edwin Henna mot nummer 5 No April Fool.

Edwin Henna har ett lopp i kroppen nu efter fyra månaders frånvaro och kan vara mycket vassare med det loppet i kroppen nu och i återkomsten senast så fick han ett fint lopp i ledarryggen men fick aldrig fritt bakom vinnande Mex Hörsta utan fick nöja sig med en femteplats.

Edwin Henna tror jag kan bli farlig med de rätta ryggarna under slutvarvet om Sandra Nordemo som kör hästen kan servera honom en bra löpning och om det blir överpace på loppet så fäller han många hästar till slut men oavsett så tror jag på bra chans att han är före No April Fool i mål här.

Edwin Henna har 2 vinster på 18 starter och har varit på plats i 44 % av sina starter hittills och har inte heller lika många galoppmisslyckanden som sitt motstånd i den här headen.

Inga ändringar är aktuella på Edwin Henna så det blir vanlig vagn och ett öppet huvudlag meddelar Petter Karlsson.

No April Fool gick bra efter galoppen senast när han fick aktionen att stämma vilket han haft problem med tidigare och han känns fin i träningen och kan gå framåt en del med det loppet i kroppen meddelar man från stallet.

No April Fool är hygglig från start men man kan inte ladda med honom eftersom han kan hetsa upp sig så jag tror inte på någon ledning här men ikväll blir det första gången med rycktussar meddelar man från stallet och det kan vara intressant.

No April har inte har vunnit lopp på sina 14 tidigare försök och jag tror inte segern kommer ikväll heller och i comebacken senast så galopperade han efter 300 meter men såg sedan fin ut i upphämtningen så bilstart nu kan vara bättre då han tycks vara lite svår i startmomentet i voltstartslopp.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

No April Fool - Edwin Henna
Eskilstuna lopp 6
Spel: H2H 2
Odds: 2.05 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip