Dagens rek är till Jägersro lopp 7 som ingår i kvällens V86 Xpress. Jag spelar nummer 6 NoLimitJimMit mot nummer 3 Get Ready On Tour.

NoLimitJimmit har gjort tre tidigare starter i sin nya regi och i debuten så höll han starkt till andraplatsen via 12,2 sista 400 meterna från dödens och gången efter det så slutade det med en startgalopp men vid vinsten i senaste starten så kördes han till ledningen i ett tidigt skede i ett V75 lopp på Jägersro och han vann sedan väldigt enkelt med sparade krafter och om Conrad Lugauer som kör hästen kan komma till spets även här så är mycket vunnet men även om det skulle bli svar invändigt så kan han vinna det här loppet även om det skulle bli en lite tyngre löpning i dödens här men för att det här spelet skall sitta så räcker det att han är före Get Ready On Tour i mål. Det blir troligen barfota bak och en vanlig sulky meddelar man från stall Conrad Lugauer.

NoLimitJimMit har tränat bra och utvecklas hela tiden och den korta distansen nu passar bra och han vann den tidigare enda starten han har gjort över den aktuella distansen. Conrad Lugauer som tränar hästen tror att han kan gå en låg 12 tid och skulle han göra det så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Get Ready On Tour plockade två spetssegrar i mars och vann sedan även på Solvalla från ledningen trots att han inte var som bäst då och efter dessa prestationerna så fick han vila under sommaren och har fått två lopp i kroppen men hästen har bara öppnat sådär tidigare och jag tror inte att man kan hålla ut NoLimitJimMit i startögonblicket även om man ska lägga på ett helstängt huvudlag den här gången istället för det norska huvudlaget som han hade senast men från ett fint utgångsläge nu så kan Peter Untersteiners styrning ändå sluta i den främre träffen här. Det blir fortsatt skor runt om samt en vanlig vagn rapporterar man från stallet.

För er som spelar V86 Xpress och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

NoLimitJimMit - Get Ready On Tour
Jägersro lopp 7
Spel: H2H 1
Odds: 1.80 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip