Dagens rek är till Bjerke lopp 6 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar nummer 11 N.Y. Coeur De Soleil mot nummer 8 C Nu Gilbak.

N.Y. Coeur De Soleil fick en tuff inledning senast och var slagen i ett tidigt skede i finalen av Bronsdivisionen på Åby där Global Undecided var starkast. Det visade sig att han hade problem med halsen då men det är åtgärdat nu och han känns bra i träningen igen meddelar man från stallet.

N.Y. Coeur De Soleil har gjort det bra vid ett par vinster i Sverige innan det senaste framträdandet. Han vann Lärlingseliten på Solvalla under Elitloppshelgen i slutet av maj och i mitten på juli segrade han i Bronsdivisionen på Årjäng över kort distans när han plockade ner den ledande Peder Mykla efter en perfekt resa i andra par utvändigt och kunde även stå emot Urgent Call som höll bra från dödens.

Nu är det tre varv som ska avverkas och det kan hända mycket på vägen men kan Magnus Teien Gundersen som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i och om han kan bli fint framdragen under slutvarvet så tror jag att han har bra chans att blanda sig i segerstriden på nytt och jag tror på goda möjligheter att han slutar före C Nu Gilbak i mål.

N.Y. Coeur De Soleil kommer att tävla barfota fram samt med ett norskt huvudlag och i en vanlig vagn som senast meddelar man från stallet.

C Nu Gilbak var duktig som tvåa bakom vinnande Troja Face senast. Innan det så hade han två raka segrar så formen är god. Han går bra över alla distanser och står 20 meter före N.Y.Coeur De Soleil här så jag tror att Per Oleg Midtfjeld som kör hästen kommer vara offensiv och söka sig framåt i ett tidigt skede men det är inte säkert att det går att komma till ledningen och då kan han få vandra en del ute i spåren men om det klaffar med positionerna så kan han vara långt framme igen.

Det blir inga ändringar för C Nu Gilbak utan fortsatt skor runt om samt helstängt huvudlag och jänkarvagn meddelar Sigbjörn Kolnes som tränar.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

N.Y. Coeur De Soleil - C Nu Gilbak
Bjerke lopp 6
Spel: H2H 1
Odds: 1.70 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip