Dagens rek är till Solvalla lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 3 Olivia Cheri mot nummer 10 Waffle Cone.

Olivia Cheri flög till spets senast och drog sedan undan i bra fart till en enkel seger. Här är det spetsläge på nytt och om ledningen skulle nås utan någon större strid så är mycket vunnet och då tror jag hon blir svår att plocka ner för övriga ekipage och ska då ha bra chans att vara före Waffle Cone i mål.

Olivia Cheri har två vinster på fem försök tidigare hon har travat i ledningen och hon har aldrig varit sämre än trea från den positionen. Första gången med Örjan Kihlström upp nu är intressant.

Olivia Cheri galopperade i två starter före vinsten senast, men det fanns orsaker till det då hon var öm i sina framknän och hon blev tillfixad i dessa efter näst senaste starten och hade tränat på rejält inför förra starten.

Olivia Cheri har känts fin i lätta förberedelser inför kvällens start och Christoffer Eriksson tror hon kommer göra ett minst lika bra lopp ikväll som förra gången och förutsättningarna är fina då hon är väldigt snabb i voltstart men hon går från alla positioner.

Inga ändringar är aktuella för Olivia Cheri utan det blir helstängt huvudlag samt en vanlig vagn och barfota fram som senast meddelar man från stallet.

Waffle Cone har visat fin form i sin nya regi hos Thomas Uhrberg men här är det en tuff uppgift på pappret när hon ska plocka in 20 meter över kort distans.

Vid vinsten i näst senaste starten så avgjorde Waffle Cone på ett bra vis. Gången efter det så var hon ute i Arne Erikssons stolopp när Mantorp hade V75 tävlingar i början på juni. Där blev det en andraplats bakom vinnande Digital Track via 12 tempo sista varvet men nu är det ett halvvarv kortare distans så jag tror det kan bli tufft för Waffle Cone att räcka till här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Olivia Cheri - Waffle Cone
Solvalla lopp 8
Spel: H2H 1
Odds: 1.70 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip