Dagens rek är till Solvalla lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 5 Barney Granit mot nummer 3 O.M.Easton.

Barney Granit gjorde ett fint lopp från fjärde invändigt senast och han avslutade mycket bra till fjärdeplatsen bakom vinnande Master Blaster då.

Gången innan det var Barney Granit ute i ett Breeders’ Crown lopp på Umåker och gick då på i tredje spår med 800 meter kvar av loppet och höll sedan farten till femteplatsen bakom vinnande Even’s Cool Boy.

Barney Granit är inte så snabb ut från början men om Andreas Lövdal som kör hästen kan slinka ner i en vettig position så kan han bli att räkna med här och då tycker jag han ska ses med god chans att vara före O.M.Easton i mål.

Barney Granit är mer stark än snabb så den långa distansen här är passande. Eventuellt blir det jänkarvagn den här gången meddelar man från stall Jörgen Westholm.

O.M.Easton har gjort tre starter i år efter en lång frånvaro för en gaffelbandsskada. Näst senast så travade han i vinnarhålet och kom sedan loss med 175 meter kvar men han fick nöja sig med andraplatsen bakom vinnande Victory Road då.

O.M.Easton var ute i ett Klass II försök på Bollnäs senast. Han fick backa från start fast han avslutade sedan vasst i skymundan fram till femteplatsen bakom vinnande Mellby Granat då.

Från ett fint utgångsläge här så kan O.M.Easton få ett bra lopp i den främre träffen om Anna Sedström kan servera honom en fin löpning och kan då utmana om en framskjuten placering igen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

O.M.Easton - Barney Granit
Solvalla lopp 5
Spel: H2H 2
Odds: 1.95 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip