Dagens rek är till Axevalla lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 10 Opera Avenue mot nummer 11 Ztella Beluga.

Opera Avenue gick med i ryggar och avslutade fint via 12,5 sista 700 meterna näst senast och hann fram till en säker seger men var gången efter det betydligt sämre och slutade oplacerad men det blev lite fel den gången när hon fick gå i tredjespår utan rygg under slutvarvet och det orkade hon inte med men om Andre Eklundh som kör hästen slipper göra alltför mycket av grovjobbet under slutrundan så har hon en härlig speed som biter bra och om det blir överpace på loppet så fäller hon många hästar till slut över Axevallas långa upplopp och då tror jag på bra chans att hon är före Ztella Beluga i mål här.

Opera Avenue har bra form och har tjänat alldeles för lite pengar hittills. Hon kommer att tävla barfota fram och med ett öppet huvudlag som senast men förra gången hade hon en bike men nu blir det en contender-sulky som hon haft tidigare meddelar man från stallet.

Ztella Beluga har inte vunnit på ett tag och har inte startat på en dryg månad nu men spurtade ändå godkänt fram till andraplatsen via 11,5 sista 700 meterna bakom vinnande Melissa Montoya näst senast och om Peter Zadel som kör hästen kan ge henne ett bra lopp här så kan hon vara långt framme här men jag tror att Opera Avenue är ett strå vassare.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Opera Avenue - Ztella Beluga
Axevalla lopp 9
Spel: H2H 1
Odds: 1.70 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip