Dagens rek är till Bergsåker lopp 5 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar. Jag spelar nummer 2 O.P.’s Fantastic nummer 11 Spartan Cougar.

O.P.'s Fantastic har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. I den senaste starten så satt han i tredje utvändigt innan han gick till attack på sista bortre långsidan och via en rejäl spurt så närmade han sig den ledande Flash Fire men fick inte tag i denne utan fick ge sig med knapp marginal.

O.P.’s Fantastic hade ett dåligt startspår över kort distans senast men nu är utgångsläget betydligt bättre.

O.P.’s Fantastic kan öppna rätt så vettigt och skulle han komma till spets efter en bit så tror jag han körs i den positionen så länge lampan lyser och då tror jag han har god chans att vara före Spartan Cougar i mål.

O.P.’s Fantastic är inte beroende av att trava i ledningen utan han kan blanda sig i segerstriden även om han får ett lopp i utvändig position också.

Inga ändringar är aktuella för O.P.’s Fantastic utan det blir norskt huvudlag och en vanlig vagn, säger Markus Pihlström.

Spartan Cougar gick en rejäl avslutning till andraplatsen bakom vinnande Iggy Boko senast och med lopp i kroppen nu så kan vara förbättrad till den här starten.

Spartan Cougar är en femårig valack som endast har gjort fyra starter. Han är inte att lita på och har galopperat i två av dessa.

Kan Spartan Cougar få gå med i en vettig rygg fram till upploppet så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen men jag tror mer på O.P.’s Fantastic här.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

O.P.’s Fantastic - Spartan Cougar
Bergsåker lopp 5
Spel: H2H 1
Odds: 1.75 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip