Dagens rek är till Solvalla lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 6 Dontloosememate mot nummer 8 Orlando.

Dontloosememate är en treåring som bara har gjort en start tidigare och tog då ledningen från sitt springspår i debuten och gick sedan undan till överlägsen vinst.
Är han lika snabb bakom bilen som i voltstart så tror jag han kan spetsa på nytt och kan då leda hela vägen om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Dontloosememate är en Bold Eagle avkomma som jag tror är rätt kvick bakom bilen med och jag tror han har bra chans att vara före Orlando i mål här om Jim Oscarsson kan servera hästen en bra löpning.

Dontloosememate fick visserligen varva på kallblodsmässiga 24,5, vid vinsten senast men de 12,5 han visade sista halvvarvet avverkade han i lättsam stil och träningsmässigt är han i klass med de bästa stallet haft genom åren, men han ska visa det i lopp också.

Dontloosememate kommer att tävla i en vanlig vagn och med ett helstängt huvudlag meddelar man från stallet.

Orlando kommer från en fin insats senast och stoet ska nog kunna utmana om en framskjuten placering på nytt i detta lilla fält.

Orlando fick senast en bra resa i rygg på ledaren och kunde kliva ut och avgöra enkelt sista biten. Hon såg ut att ha en hel del krafter kvar i mål då och om hon slipper göra alltför mycket av grovjobbet under slutrundan så kan hon duga en bit här men jag tror att Dontloosememate är ett strå vassare.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Orlando - Dontloosememate
Solvalla lopp 5
Spel: H2H 2
Odds: 1.95 LeoVegas , Unibet

This is the stats tab
This is the post tip